Levertijd & bezorgkosten

Alle posters worden zorgvuldig en met liefde ingepakt en verzonden met DHL. Het zal maximaal 3 werkdagen duren voor je je poster in huis hebt, maar bij spoed, laat het me even weten.

De verzendkosten bedragen € 3,90.
Als je meerdere posters besteld dan voeg ik deze samen in de verzendkoker en hoef je maar 1x verzendkosten te betalen.

Ruilen of retourneren

Ik ga er natuurlijk vanuit dat dit niet nodig zal zijn 😉 maar mocht je toch per ongeluk het verkeerde formaat besteld hebben of er is iets anders aan de hand, dan kan je even contact met mij opnemen en dan gaan we dit regelen!

Contact

Wil je contact opnemen? Heb je een vraag, een opmerking of een leuk idee voor The Pale Puffin? Je kan contact opnemen via het contactformulier maar je kan mij ook direct mailen naar info@thepalepuffin.nl

The Pale Puffin Studio
Zoetermeer
KvK: 77912101
info@thepalepuffin.nl

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Op deze pagina staan de algemene voorwaarden vermeld. Deze algemene voorwaarden zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot een van deze bepalingen, stuur dan een mail naar info@thepalepuffin.nl

Algemeen
Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst die tot stand gekomen is, tussen u en The Pale Puffin Studio. Door een bestelling te plaatsen en af te rekenen, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van The Pale Puffin Studio.

Prijzen
Alle prijzen op de website zijn in Euro’s, inclusief 21% Nederlandse BTW en exclusief verzendkosten. Prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen, druk- of schrijffouten.

Bestellingen/verzendingen
Het bestellen van onze artikelen kent een aantal stappen in het afrekening proces, zoals het opgegeven van betalingswijze en afleveradres. Bestellingen worden verstuurd met DHL. The Pale Puffin Studio verpakt elke bestelling zorgvuldig, voor deze verwerkingstijd rekenen we 1 tot 3 dagen, tenzij anders aangegeven. DHL rekent over het algemeen 1 dag voor het verzenden, mocht dit langer duren dan is The Pale Puffin Studio hier niet verantwoordelijk voor. Zodra het pakket meegegeven is aan de pakketdienst dan ontvangt u hier een mail over. De koper draagt zelf de verantwoordelijkheid deze en andere e-mails van info@thepalepuffin.nl vrijelijk te ontvangen en mogelijke spamfilters hiervoor uit te schakelen.
De verzendkosten bedragen € 3,90.
Als de koper meerdere posters besteld dan worden deze samengevoegd in de verzendkoker en hoeft de koper maar 1x verzendkosten te betalen.

Wij verzenden onze artikelen met uiterste zorg. Wij zijn wettelijk verantwoordelijk tot aan de bezorging en zullen eventuele schade of gebreken van artikelen moeten vervangen zolang de voorraad strekt. Mocht het artikel niet meer voorradig of leverbaar zijn zullen wij tot terugbetaling van het aankoop bedrag overgaan.

IDeal
Wilt u gebruik maken van internetbankieren zoals bij RaboBank, SNS, ING, Fortis, ABN AMRO Bank? Dan kunt u direct met onze iDeal services betalen, dit lijkt op een PIN betaling zoals in de winkel. Wij maken hiervoor gebruik van onze betaalservices Mollie en wordt u tijdens het afrekenen omgeleid naar een beveiligde omgeving. Een goedgekeurde betaling wordt dan op dezelfde of eerst volgende werkdag door ons verwerkt tijdens kantooruren. Voor meer informatie kunt u terecht bij iDeal.

Annuleringen
Wij streven ernaar om uw bestellingen binnen 1 tot 3 werkdagen te versturen. Iedere bestelling kan dan nog geannuleerd worden, daarna is de bestelling bindend. Annuleren kan alleen via e-mail info@thepalepuffin.nl . Als uw bestelling geleverd is geldt de zichttermijn/herroepingsrecht. Dit termijn is minimaal 7 werkdagen plus eventuele feestdagen ingaande een dag na bezorging.

Leveringen
Na ontvangst van uw betaling streven wij ernaar de bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen te versturen. Artikelen die niet meer voorradig zijn worden ook niet in ons assortiment getoond. Maar mocht er toch onverhoopt een artikel, om welke reden dan ook, niet meer voorradig zijn of een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u medegedeeld worden.

Zichttermijn
De zichttermijn is 7 werkdagen, daar komen de eventuele feestdagen nog bij. De termijn gaat in één dag na de bezorging. The Pale Puffin Studio is wettelijk verplicht het aankoopbedrag binnen 30 dagen terug te storten. U als de koper mag het product zonder opgaaf van reden retourneren binnen bovenstaande herroepingstermijn.

Ruilen & retourneren
Wanneer de koper een product wil retourneren dient dit van te voren per e-mail info@thepalepuffin.nl te worden aangekondigd. Gelieve hier de eventuele reden (niet verplicht) van retourzending en het ordernummer in te vermelden. De bestelling dient dan binnen 7 werkdagen na de verzenddatum, retour worden verzonden samen met de bijgeleverde factuur. Het orderbedrag exclusief de gemaakte verzendkosten zal na ontvangst van de artikelen op uw rekening worden teruggestort.

Wijzigingsrechten
The Pale Puffin Studio heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen of aan te vullen. Prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen, druk- of schrijffouten.

Toepasselijk recht
The Pale Puffin Studio verplicht zichzelf alle verkopen en garantie aanvragen naar volle tevredenheid van de koper af te handelen. In geval van een geschil is voor wat de verkopen van Pearls Fashion and More betreft het Nederlandse recht van toepassing. Artikel 11 van het burgerlijk wetboek met betrekking “Koop op Afstand” is van toepassing.

Copyright
Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website van mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van The Pale Puffin Studio.

Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld op 3 mei 2022.

Neem contact op

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search